Serviciile noastre

Sisteme de rafturi.

Sisteme de rafturi
Sistemele de rafturi reprezintă soluții inteligente pentru optimizarea spațiului în diferite medii, de la depozite și spații industriale până la birouri și locuințe. Aceste sisteme oferă o modalitate eficientă de a stoca și organiza diverse articole, indiferent de dimensiunea sau greutatea lor.

Cu opțiuni variate precum rafturi pentru paleti, rafturi cu înălțime ajustabilă sau sisteme mobile, puteți adapta soluțiile de rafturi în funcție de nevoile specifice ale spațiului dvs. Sistemele de rafturi nu doar maximizează eficiența utilizării spațiului, dar și facilitează accesul rapid la articole, crescând productivitatea și reducând timpul pierdut în căutarea acestora.
de ce ne alegeți pe noi

De-a lungul anilor, oferim cele mai bune servicii și soluții

Utilizăm cunoștințele și experiența obținute prin ani de cercetare și dezvoltare și muncă grea. Ne angajăm să oferim clienților noștri un avantaj competitiv, asigurând succesul continuu.
Image

Echipamente profesionale de curatenie

<<<
Image

Masini de infoliat cu stretch

<<<
PORTOFOLIUL NOSTRU

Proiecte finalizate.

0
Ani de experienta
0
Clienți comerciali
0
Proiecte finalizate
Compania noastră principală de sisteme de rafturi VIT12 (стелажи) cu activitate inclusiv import și vânzare de mașini de curățat podele și ambalare rafturi este poziționată în Bulgaria.
Ai un proiect?
Sunteți gata să vă simplificați proiectul de depozit cu noi?

Sunati-ne la

Sediu Central

Povdiv, Bulgaria
Goliamokonarsko Shose 29
4204
Tel. +(359) 89 661 0765

Produse

Program de Lucru

Luni – Vineri
10 am - 5:30 pm
Image